İçeriğe geç

GalaBet Affiliate Programı

Basit, anlaşılır ve modern komisyon planları sunarız. Yüksek komisyon yapımız, ihtiyaçlarınızı karşılamak ve size en çok kazandıran trafiğe göre ödüllendirmek için tasarlanmıştır. Oyuncularınızın toplam bahis ve kazanç miktarı arasındaki fark üzerinden %15, %20 veya %25 olmak üzere komisyon kazanın! Sistemde sunduğumuz ödeme yöntemlerinden birini seçmeniz yeterlidir. Tüm beklentilerinizi karşılayan, hızlı ve güvenli ödemeleri garanti ettiğimiz için aylık komisyonlarınızı beklerken arkanıza yaslanın ve rahatlayın.

Galabet Affiliate Programı’nın temel amacı; potansiyel kar marjınızı maksimuma yükseltmektir.

Tekli ya da çoklu ürünlerinizi, yerel ve uluslararası marketlerde pazarlayabilmeniz için her dilde size yardımcı olan uzman ekibimiz; hedefi olan kampanyalar yapmanıza olanak tanır ve rekabetçi komisyon oranları ile kazanç elde etmenizi sağlar.

Başarınızı kendi başarımız olarak gördüğümüz için aylık özel teklifler, ödül projeleri ve kampanyalarla birlikte, gelirinizin sürekli ve stabil kalmasını amaçlıyoruz. Bu nedenle, Galabet Affiliate Programı ile size sektördeki en rekabetçi Online ortaklık programlarından birini sunuyoruz.

Gerçek bir ortaklık kurmaya odaklandığımız ve karşılıklı başarımızı geliştirmek için büyük bir kararlılıkla çalıştığımız bu programa siz de hemen başlayın!

Mükemmel Derecede Üye Temsilcisi Hizmeti 

Alanında uzman destek yöneticilerimiz, mükemmel oyuncu sadakati için neler yapmanız ve üyelerinizden nasıl komisyon almanız gerektiği konularında size yol gösterecektir.

Sizin başarınız önceliğimizdir. Bu bağlamda; her iştirakimizle bireysel bağ kurarak gerçek bir ortaklık sağlamak en büyük hedefimizdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir